Termeni si conditii

DEFINITII

Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

 

Vanzator – o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

 

Consumator (cumparator) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

 

Distribuitor - O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.

 

Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract

 

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

 

 

CAPITOLUL I
INFORMATII PRIVIND TERMENII SI CONDITIILE

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune “Termenilor si conditiilor”, implica acceptul explicit (automat) al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Mai jos va prezentam termenii si conditiile de utilizare ale acestui website – va rugam sa  cititi cu atentie.

S.C. SEE S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza Solaro si/sau Vanzator, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.panouri-solare.shopmania.biz (care in continuare va fi denumit generic SITE si/sau solaro.ro) isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si “Politica de confidentialitate” si “Termenii si conditiile de folosire”, fara nicio notificare prealabila. Prin urmare va recomandam si va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati cand accesati/vizitati SITE-ul .

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

CAPITOLUL II
DREPTURILE DE AUTOR – UTILIZARE SI ACCESARE SITE

S.C. SEE S.R.L. este autorul SITE si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, descrieri de produse, testimonial samd sunt proprietatea S.C. SEE S.R.L. sau sunt licentiate de S.C. SEE S.R.L. pentru a fi folosite.

De asemenea dreptul de accesare si vizitare a SITE-ului nu include sub nicio forma:

  • utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe SITE;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
  • descarcarea, copierea sau publicarea informatiilor legate de conturi utilizator;

Continutul SITE (proprietatea S.C. SEE S.R.L.), integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C. SEE S.R.L.

SITE-ul este prezentat si/sau furnizat de catre S.C. SEE S.R.L. pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . S.C. SEE S.R.L. nu garanteaza ca SITE-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la solaro.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. S.C. SEE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe SITE si Solaro nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii romanesti in vigoare.

Materialele urmatoare imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video prezente pe solaro.ro sunt cu titlu informativ.

 

CAPITOLUL III
PRODUSE – LIVRARE – GARANTIE – DISTRIBUITORI

Produsele, ofertele speciale, serviciile prezentate sub diverse forme pe SITE nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu informativ. Pentru a beneficia de o oferta din partea Solaro trebuie sa accesati sectiunea “Comanda” si/sau “Contact” unde veti completa formularul prezentat. De asemenea Solaro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra (indiferent ca solicitati un raspuns scris, telefonic sau prin e-mail). Valorile privind economisirea estimata prin folosirea produselor Solaro (in RON) au un caracter pur informativ si pot sa difere in functie de diverse conditii de folosire (conditii meteo, zona geografica, complexitatea sistemului, utilizare).

Livrarea produselor comercializate de S.C. SEE S.R.L. se poate face intr-un interval minim de 1 zi si maxim 30 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi). Firma care va livra produsele este aleasa de S.C. SEE S.R.L. si este comunicata in sectiunea User Help. De asemenea, S.C. SEE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica tarifele de livrare fara o notificare prealabila. Toate produsele sunt insotite de factura, chitanta, certificat de garantie si conditii de utilizare. Produsele cumparate prin intermediul SITE-ului sau direct de la reprezentantii S.C. SEE S.R.L. beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte (specificata in pagina fiecarui produs). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea definitiva a garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N sau cod produs) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. S.C. SEE S.R.L. nu elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

 

CAPITOLUL IV
MONTAJ – PUNERE IN FUNCTIUNE

Montajul se poate asigura de S.C. SEE S.R.L. in conformitate cu intelegerea la finalizarea contractului de achizitie a bunurilor. Costurile de montaj sunt variabile (in functie de cantitatea de materiale folosite, de durata instalarii) si se comunica clientului la data realizarii acestuia. Punerea in functiune a sistemului se realizeaza doar de persoanele autorizate S.C. SEE S.R.L., fie ele angajati, colaboratori sau distribuitori autorizati ai firmei mentionate anterior. Dupa punerea in functiune clientul/cumparatorul va semna un proces verbal (intocmit la fata locului) prin care va lua la cunostinta instalarea in bune conditii a instalatiei oferite de S.C. SEE S.R.L. si prin care se va oblige sa respecte “normele si regulile privind buna functionare a acestei instalatii”. Nerespectarea “normelor si regulilor privind buna functionare a instalatiei”, intervenirea clientului/cumparatorului prin orice mijloace asupra instalatiei atrage dupa sine pierderea garantiei sistemului.

 

CAPITOLUL V
DISTRIBUITORI – TERTE ENTITATI IMPLICATE IN PROCESUL DE VANZARE SI INSTALARE

S.C. SEE S.R.L. are incheiate contracte cu persoane juridice privind acte de natura comerciala si de montare de instalatii. Distribuitorul autorizat de S.C. SEE S.R.L. poate vinde si monta produsele Solaro. S.C. SEE S.R.L. nu isi asuma sub nicio forma – livrarea intarziata sau in conditii improprii, deteriorarea produselor, calitatea materialelor folosite in montarea instalatiei, forma si efectuarea propriu-zisa a montarii instalatiei -  realizate de terte entitati agreate prin contract. “Normele si regulile privind buna functionare a instalatiei”trebuiesc respectate si de terte entitati agreate prin contract de S.C. SEE S.R.L. si trebuiesc comunicate clientului/cumparatorului la data si locul montarii instalatiei prin semnarea procesului verbal aferent. In cazul achizitionarii unui produs Solaro de la un distribuitor agreat de companie, S.C. SEE S.R.L. isi asuma garantia asupra produsului de sine statator si ofera discounturi, rabaturi, inlocuire doar in cazul in care defectele aparute sunt: defecte din procesul de productie.

 

CAPITOLUL VI
POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta 

Produsele se pot returna in termen de 10 zille lucratoare de la data ridicarii produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): “Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului“, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.

Cererile de returnare se depun la sediul nostru din B-dul I.C. Bratianu, nr. 26, Targoviste, Dambovita. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.

Numai in anumite situatii speciale care depind numai de decizia Vanzatorul, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o analiza asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata clientului. Aceasta valoare va fi returnata ca si valoare compensatorie la o alta comanda depusa pe site.

 

CAPITOLUL VI
LEGISLATIE

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. Aceasta reclamatie se inregistreaza doar la sediul S.C. SEE S.R.L. si trebuie sa aiba semnatura si aprobarea directorului general, reclamatia nu se poate trimite prin posta/curier/e-mail (indiferent de modalitatea aleasa: confirmare de primire etc). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

 

CONTACT

S.C. SEE S.R.L.

B-dul I.C. Bratianu, nr. 26,Targoviste, Dambovita

Tel: +40723 647 162

Email: office@solaro.ro

RC: J15/967/2007; C.U.I.: 22133946;