Cum cumpar

ACHIZITIA PANOURILOR SOLARE SOLARO

Procesul de achizitie al panourilor solare SOLARO precum si a accesoriilor este unul foarte simplu - aceasta se poate realiza in doi pasi fie prin comanda direct de pe site fie prin comanda telefonica.

COMANDA TELEFONICA PANOURI SOLARE

Pasul 1

In momentul in care ati luat decizia de cumparare sau in situatia in care aveti nevoie de informatii aditionale va rugam sa contactati unul din specialistii SOLARO. Acesta va poate oferi:

  • Consultanta gratuita in alegerea tipului de panou solar potrivit nevoilor dumneavoastra
  • Consultanta gratuita telefonica in realizarea asamblarii si instalarii panoului
  • Sfaturi practice privind utilizarea si mentenanta
  • Orice alte informatii solicitati cu privire la panouri solare

CONTACT SPECIALIST SOLARO: 0723 647 162 0766 679 919


Pasul 2

Alegeti modalitatea de livrare/ridicare a produsului dupa cum urmeaza:

  • Ridicare de la sediul SOLARO - situatie in care va trebui sa stabiliti o intalnire cu specialistul SOLARO
  • Livrare prin curierat rapid cu termen de livrare 2 zile lucratoare

In cazul in care ati ales "Livrare prin curier" urmatorul pas este sa ii comunicati specialistului SOLARO datele dumneavoastra de contact: nume, prenume, adresa, telefon mobil.

COMANDA ONLINE PANOURI SOLARE

Pasul 1

Selectarea panoului solar dorit 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile. 

Pasul 2

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campulComentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comandapentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.