Confidentialitate

Bun venit pe site-ul www.ofertepanourisolare.eu

 
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune “Termenilor si conditiilor” de utilizare si “Politicii de confidentialitate” si implica acceptul explicit (automat) al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Mai jos va prezentam “Politica de confidentialitate” ale acestui website – va rugam sa cititi cu atentie.

S.C. SEE S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza Solaro sau Vanzator, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului  www.panouri-solare.shopmania.biz (care in continuare va fi denumit generic SITE si/sau  www.panouri-solare.shopmania.biz) isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si “Politica de confidentialitate” si “Termenii si conditiile”, fara nicio notificare prealabila. Prin urmare va recomandam si va rugam sa accesati periodic aceste sectiuni pentru a verifica “termenii si conditiile” si “politica de confidentialitate” pe care ati agreat sa le respectati cand accesati/vizitati SITE-ul .
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

CAPITOLUL I
DEFINITII

Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
Operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
Tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
Destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
Date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

 

CAPITOLUL II

LEGISLATIE SI MODALITATE DE COLECTARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Solaro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de VIZITATORI SI MEMBRII.  SEE S.R.L. a fost înscrisă în “Registrul de evidenţă a prelucrării de date cu caracter personal” din cadrul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 31654.
Datele personale sunt furnizate de catre MEMBRII in momentul crearii unui cont pe Site. Datele personale furnizate de catre MEMBRII si VIZITATORI pot fi prelucrate de Solaro in scopul oferirii in conditii optime a servicilor sale. Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, VIZITATORII si MEMBRII au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestor date.
In afara de datele trimise de catre MEMBRII si VIZITATORI, server-ele SITE-ului colecteaza automat anumite date de identificare non-personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de la care este accesat SITE-ul, adresa de unde veniti catre site, etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre Solaro petru a imbunatatii sevicile oferite.

CAPITOLUL III
NEWSLETTER SI FORMULAR DE COMANDA

Informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii (prin completarea formularului de comanda) sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitatile asociate cu executarea comenzii. La cererea scrisa a VIZITATORULUI, MEMBRULUI sau CLIENTULUI datele personale ale pot fi sterse din baza de date.
Informatiile personale pe care le furnizati in momentul in care va abonati la Newsletter (prin completarea formularului Newsletter) sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. La cererea scrisa (catre info@solaro.ro) a VIZITATORULUI, MEMBRULUI sau CLIENTULUI sau prin accesarea linkului pentru dezabonare de la Newsletter – $link – datele personale pot fi sterse din baza de date.

CAPITOLUL IV
FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, oferte speciale, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra.
  • Livrarii produselor/serviciilor.
  • Realizarii de informari.

S.C. SEE S.R.L. colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C. SEE S.R.L. poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
  • Realizarii de analize/rapoarte.

Daca aveti intrebari legate “Politica de Confidentialitate” sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre S.C. SEE S.R.L. si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@solaro.ro

CAPITOLUL V
TERMENI REMARKETING

În paginile website-ului www.ofertepanourisolare.eu, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag), create de Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană) în vederea afișării unor anunțuri în Google Search și în website-urile rețelei Google Display.
Când utilizatorii vizitează o pagină a website-ului www.ofertepanourisolare.eu care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.
Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului www.ofertepanourisolare.eu.
În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

CAPITOLUL V

PRODUSE, GARANTIE, PRETURI

Pozele afisate pe website-ul www.ofertepanourisolare.eu au doar caracter informativ si nu reprezinta intotdeauna poza reala a produsului. 

In ceea ce priveste garantia si utilizarea produselor - SEE S.R.L. transmite fiecarui client in format fizic urmatoarele documente care vor fi considerate oficiale:

  • certificat de garantie
  • declaratie de conformitate

Preturile includ TVA, iar SEE S.R.L. isi rezerva dreptul de a le modifica in orice moment fara notificare prealabila. 

  
  
  
  



  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Recomand panouri solare solaro Va rog sa ma contactati ca sa va spun cat este de bun

Stan George

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Livrare panouri solare
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
Informare Protectia Datelor Personale
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Viziteaza magazinul Oferte panouri solare pe ShopMania Bloguri, Bloggeri si Cititori Magazine online Compara-pret.ro LinkPlus Panouri Solare Director WEB Decoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini